Може да аплицирате во нашата експозитура која е лоцирана во Скопје или ОНЛАЈН.

Аплицирајте онлајн во неколку чекори:

  • Пристапете на нашиот веб-сајт www.kredo.mk
  • Изберете го потребниот износ
  • Изберете рок на отплата
  • Изберете го копчето АПЛИЦИРАЈ
  • Внесете ги вашите лични податоци
  • Ќе бидете контактирани од страна на вработено лице во Кредо Мк