Кредити од

7.000 до

120.000 мкд

АПЛИЦИРАЈ ВЕДНАШ

Износ: мкд

Рок: месеци

Износ на рата: мкд

СВТ (%):

Како да земам кредит?

01

Апликација

Изберете износ и рок на отплата и внесете ги потребните податоци.

02

Одобрување

За 15 минути ќе бидете контактирани од наш кредитен референт.

03

Исплата

Средствата ќе бидат исплатени на Вашата трансакциска сметка.

kredo kard

Зошто да не изберете нас?

  • Брзи кредити до 120.000 мкд
  • Одобрување за 15 минути!
  • Најповолни услови
  • Без скриени трошоци
  • 24/7 достапност

Често поставувани прашања

Може да аплицирате во нашата експозитура или онлајн на нашиот веб-сајт www.kredo.mk каде што може да го изберете потребниот износ и рок на отплата. Вработено лице во Кредо Мк ќе ве контактира во најбрз можен рок.
За разгледување на Вашата апликација за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош и бројот на вашатата здравствена картичка.
Вработено лице во Кредо Кард ве контактира во најбрз можен рок откако ќе аплицирате.
Исплатата се врши веднаш по потпшувањето на договорот.

Кредо Кард е Вашиот нов партнер за финансиски средства.

Аплицирајте ОНЛАЈН до 120.000 ден. и подигнете ги потребните средства брзо и лесно. Одобрувањето е во рок од само 15 минути.